SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Pınar Gültekin’in katili tutuklandı!

Pınar Gültekin’in katili tutuklandı!

22 Temmuz 2020 Çarşamba - 09:32




Muğla'da 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve cinayeti itiraf eden Cemal Metin Avcı tutuklandı.





Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in cansız bedeni 5 gün sonra Menteşe’de ormanlık alanda bulundu. Kendisinden haber alamayan ailesinin başvurusu üzerine başlatılan arama operasyonu sonucu polis ve emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. 

Kayıp Pınar’ın cansız bedeni Menteşe'de ormanlık alanda bulunmasının ardından başlatılan operasyon kapsamında Gültekin’in son olarak görüldüğü yerlerde kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, Cemal Metin Avcı'yı gözaltına aldı.

Cinayeti itiraf eden katil zanlısı Cemal Metin Avcı, "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

PINAR'IN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Pınar Gültekin’in cenazesi akşam saatlerinde Muğla Adli Tıp Kurumu'nda baba Sıddık, anne Şefika ve erkek kardeşi Vedat Gültekin‘e teslim edildi. Cenazeyi teslim alan genç kızın ailesi gözyaşlarına boğuldu. Pınar Gültekin’in cenazesinin doğum yeri olan Bitlis’in Hizan ilçesinde defnedileceği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap