SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Patenle demir çitin üzerinden atlamaya çalışan genç ölümden döndü

Patenle demir çitin üzerinden atlamaya çalışan genç ölümden döndü

11 Ekim 2020 Pazar - 15:28




Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 16 yaşındaki genç, patenleri ile üstünden atlamaya çalıştığı çitin üzerindeki demirin koluna takılması sonucunda yaralandı.





Olay, İzmit ilçesi Yeni Doğan Mahallesi Güneş Caddesi üzerinde bulunan Sekapark’taki kaykay pistinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 yaşındaki R.F.B. pateni ile kaykay pistinin etrafında bulunan demir çitlerin üzerinden atlamaya çalıştı. Çitlerden atlarken dengesini kaybederek düşen R.F.B. çit üzerinde bulunan sivri demirin koluna gelmesi sonucunda yaralandı. Demirin takılması nedeni ile kolunda kesik oluşan R.F.B.’nin arkadaşları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç, ambulansla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap