SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Park halindeki panelvan alevlere teslim oldu

Park halindeki panelvan alevlere teslim oldu

02 Temmuz 2022 Cumartesi - 19:32




Kocaeli’de pazar alanının açık otoparkında park halinde bulunan panelvan alev alev yandı.





Yangın, İzmit ilçesi Doğukışla Kapalı Pazar Alanı Otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.E.’ye ait 34 AFY 531 plakalı panelvan henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Aracın yandığını gören vatandaşlar, bir yandan 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunup bir yandan da kendi imkanlarıyla yangını söndürmek için seferber oldu. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, yaptıkları müdahaleyle yangını kısa söndürdü. Panelvan kullanılmaz hale gelirken dumandan etkilenen kimsenin olmaması sevindirdi. 

O anları anlatan Ahmet Güzenç, "Arkadan başlamıştı tutuşmaya. Tüp falan da vardı burada ama söndüremedik. Yanda arabalar da vardı, onları çektik ama bir türlü söndüremedik. İtfaiyeyi aradık, sonrasında itfaiye geldi ama iş işten geçti" dedi. Polis ekipleri, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap