SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Online tanzim satışta fiyatlar belli oldu

Online tanzim satışta fiyatlar belli oldu

13 Şubat 2019 Çarşamba - 15:59




Enflasyonla Topyekûn Mücadele kapsamında tanzim satışın internet ortamına da taşınacağının duyurulması sonrası fiyatlar da belli oldu.





Yüksek fiyatların düşürülmesi için belediyeler vasıtasıyla başlanan tanzim satışın etkisi her geçen gün artmaya devam ediyor. Tanzim satışların başlamasıyla birlikte vatandaşlar ucuza gıda tüketirken, zincir marketler de fiyat indirmeye başladı. Tanzim satış noktalarına yoğun ilgi gösterilirken, vatandaşlar ürünlerden satın alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu konuda bir müjde vererek, tanzim satışların internet ortamından da yapılabileceğini açıkladı. Böylece uzun kuyruklara girmeye de gerek kalmayacak.

ÜRÜNLERİ PTT KARGO ULAŞTIRACAK

Bakan Turhan, "Sebze ve meyve fiyatlarının ciddi yükselişi ile birlikte enflasyonla topyekün mücadele kapsamında vatandaşlarımıza ekonomik fayda sağlamak amacıyla uygulama koyulan tanzim satışlarını yakın zamanda Türkiye'nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com'da başlatıyoruz" dedi. Online olarak sipariş verilen ürünleri vatandaşa PTT Kargo ulaştıracak.

ONLİNE TANZİM SATIŞ FİYATLARI

Bakan Turhan'ın açıklaması sonrası vatandaşların online fiyatları merak etmesiyle www.epttavm.com'da yoğunluk yaşanmaya başlandı. İnternetten yapılacak tanzim satış fiyatları şöyle:


Havuç: 2,50 TL

Ispanak: 4 TL

Maydanoz: 2,25 TL

Salatalık: 4 TL

Patates: 2 TL


Soğan: 2 TL

Patlıcan: 4,50 TL

Biber: 6 TL

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap