SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Önce minibüsü sonra sigarasını yaktı: “Hatırlamıyorum” dedi

Önce minibüsü sonra sigarasını yaktı: “Hatırlamıyorum” dedi

05 Kasım 2020 Perşembe - 16:21




İstanbul Kağıthane’de bir iş yerinin önündeki park halindeki minibüste başlayan yangın, bitişikteki binaya sıçradı.





Yeşilce Mahallesi, Seçilmiş Sokak üzerinde park halindeki bir minibüste saat 06.30 sıralarında yangın başladı. Kısa sürede yangın minibüsün bitişiğindeki binaya sıçradı. Minibüsle birlikte binanın izolasyon kaplaması da tutuşurken, alevleri fark eden vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine bilgi verdi.

KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polisler, yangından önce bir kişinin minibüse girdiğini tespit etti.

ARACI ATEŞE VERDİ ARDINDAN SİGARASINI YAKTI 

Görüntülerde şahsın minibüse girdikten sonra önce arka kısma sonra da ön kısma geçen şüphelinin elindeki çakmakla sigarasını yaktığı, dumanların yükselmesinin ardından da şüphelinin araçtan çıktığı ve alevlerin bir anda yükseldiği belirlendi.

YAKALANDI, ‘HATIRLAMIYORUM' DEDİ


Araştırmalarda şüphelinin Hamit S. olduğu anlaşıldı. Şüpheli, Sanayi Mahallesi’ndeki adresinde gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheli önce suçlamaları reddetti. Olayla ilgili güvenlik kameraları izletilince ise uyuşturucu etkisiyle yaptığını ve olayı hatırlamadığını öne sürdüğü öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap