SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Önce iç çamaşırına sakladığı, şimdi de ekmek arasına sakladığı uyuşturucuyla yakalandı

Önce iç çamaşırına sakladığı, şimdi de ekmek arasına sakladığı uyuşturucuyla yakalandı

27 Mayıs 2022 Cuma - 12:16




Kastamonu'da jandarma ekipleri tarafından üst araması yapılan şahsın yanındaki ekmek içerisine saklanmış halde metamfetamin ele geçirildi. Şahsın geçen yıl da iç çamaşırına saklandığı uyuşturucu madde ile yakalandığı öğrenildi.





Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Abana İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, İstanbul'dan yolcu otobüsü ile Kastamonu'nun Abana ilçesine gelen S.B.'nin uyuşturucu madde taşıdığı bilgisine ulaşıldı.

Ekipler tarafından takibe alınan şahsın üst araması yapıldı. Yapılan aramalarda şahsın yanında bulunan köy ekmeğinin içerisine gizlenmiş 35 gram metamfetamin ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan S.B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

S.B.’nin geçen yıl Aralık ayında İstanbul'dan Kastamonu'ya yolculuk ederken yapılan üst aramasında, iç çamaşırının içerisine çorap dikilerek gizlenmiş şekilde uyuşturucu madde ele geçirilmişti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap