SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 'Ölmek istemiyorum' afişi kaldırılmıştı, Beşiktaş Belediyesi 'duvarımız hazır' dedi

'Ölmek istemiyorum' afişi kaldırılmıştı, Beşiktaş Belediyesi 'duvarımız hazır' dedi

02 Nisan 2021 Cuma - 17:07




Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Zincirlikuyu'ya astığı 'Ölmek istemiyorum' afişinin indirilmesi üzerine Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat "Beşiktaş Çarşı'daki duvarımız sizin için hazır" dedi.





Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu tarafından Zincirlikuyu’ya asılan ‘Ölmek istemiyorum’ yazılı dev şikayet mektubu indirildi. Platform, “Astığımız şikayet dilekçesine tahammül edemeyip indirdiler” diyerek, yaşanan olayı duyurdu.

Kadınlar, mektubun indirilmesine tepki göstermek amacıyla bugün 18.30’da eylem yapacakları bilgisini de paylaştı. Afişin kim ya da kimler tarafından indirildiği ise henüz bilinmiyor.

Kadınlara bir destek de Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan geldi. Akpolat sosyal medya hesabından “Bu anlamlı çalışmayı daha çok İstanbullu görmeli. Kadınların haklı mücadelesinin her zaman yanındayız. Baskı dosyasını bize iletin, Beşiktaş Çarşı’daki duvarımız sizin için hazır” mesajını paylaştı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap