SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Ölen kedisinin cenazesi için 29 bin 650 lira ödeyecek

Ölen kedisinin cenazesi için 29 bin 650 lira ödeyecek

30 Nisan 2019 Salı - 10:53




ABD'de bir kedi için kozmik cenaze töreni düzenlenecek.





Pikachu adını verdiği kedisini ocak ayında kaybeden Steve Munt isimli kişi, kedisine kozmik bir cenaze töreni düzenleyecek. Munt, kedisinin küllerini uzaya gönderebilmek için internette bağış kampanyası başlattı.
ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan ve kedisi ocak ayında diyabet hastalığı nedeniyle ölen Munt, bağış toplanan internet platformu GoFundMe'de açtığı sayfada, "Pikachu, daha önce hiçbir kediye nasip olmayan bir vedaya sahip olacak. Onun bir parçası uzayda olacak ve oradan Dünya’yı izleyecek" ifadelerini kullandı.

MALİYETİ 29 BİN 650 LİRA




Kedinin küllerini ‘Celestis’ adlı şirket aracılığıyla yollamayı planlayan Munt, bu işin maliyetinin 5 bin dolar (yaklaşık 29 bin 650 lira) olduğunu ifade etti. Paranın yarısına yakınını kısa sürede toplayan Munt, uzayla ilgili haberler yayınlayan space.com’a ise kendi birikiminden parayı ödediğini açıkladı.
Munt, "Ben şirketle anlaşma yaptım ve parayı ödedim. Ama o sırada da kampanya başlattım destek olmak isteyenler olursa diye. Sonuçta küçük bir miktar değil. Rüyam çok yakında gerçek olacak" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap