SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Niğde’de koronavirüs denetimi

Niğde’de koronavirüs denetimi

13 Şubat 2021 Cumartesi - 16:39




NİĞDE’de polis ekipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kentin farklı noktalarda denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde kısıtlamaya ve kurallara uymayanlara ceza kesildi.





Farklı güzergahlarda yapılan denetleme noktalarını ziyaret eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, alınan tedbirlerin meyvesini vermeye başladığını, vatandaşların rehavette kapılmaması gerektiğini kaydetti.

Koronavirüsle mücadele kapsamına son aylarda denetimlerin artırıldığını belirten Vali Şimşek, "Rehavete kapılırsak kazanımlarımızı kaybedebiliriz. Vatandaşlarımızdan tedbirlere sıkı sıkı sarılmaları, ev ziyaretlerinden uzak durmaları, maske, hijyen ve mesafe kurallarına uymalarını ve kısıtlama saatlerinde mecbur olmadıkça sokağa çıkmamalarını istiyoruz. Niğde’de alınan tedbirlere vatandaşlarımızın uyduğunu memnuniyetle görüyoruz. Polis ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Bizde bu denetimlere zaman zaman iştirak ediyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap