SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Müge Anlı'da kocasıyla kaçan kadını görünce sinir krizi geçirdi

Müge Anlı'da kocasıyla kaçan kadını görünce sinir krizi geçirdi

11 Şubat 2021 Perşembe - 18:35




Kendisinden 15 yaş küçük olan evli adama kaçan 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı, bugün Müge Anlı'nın canlı yayınına çıktı. Kocası tarafından ter edilen kadın ise Sevgi Kıranlı'yı görünce saldırmaya çalıştı.





Müge Anlı’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Araması bulunan şoför Muammer’le kaçan Sevgi Kıranlı dün akşam polis tarafından emniyete götürüldü. Bugün stüdyoya gelen 5 çocuk annesi Sevgi Karahanlı her şeyi anlattı.

Kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisine çok aşık olduğunu söyleyerek, "Muammer beni değil, ben onu kaçırdım" dedi. Muhammer’in eşi daha fazla dayanamayıp canlı yayında Sevgi’nin üzerine yürüdü.

Sevgi Kıranlı da Muammer’e aşık olduğunu ve onunla kalmak istediğini söyledi. Gözünün Muammer'den başka birini görmediğini söyledi. Sevgi Hanım kesinlikle ailesine de eşine de dönmek istemediğini bundan sonra Muammer’le hayatına devam etmek istediğini söyledi. Davut Bey’in takıntılı tavrı ise herkesi çileden çıkardı.

Sevgi Hanım kesinlikle ailesine de eşine de dönmek istemediğini bundan sonra Muammer’le hayatına devam etmek istediğini söyledi. Davut Bey’in takıntılı tavrı ise herkesi çileden çıkardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap