SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Motosikletin arkasındaki kardan adam ile şehir turu attı! Antalya'da ilginç görüntüler

Motosikletin arkasındaki kardan adam ile şehir turu attı! Antalya'da ilginç görüntüler

26 Ocak 2022 Çarşamba - 18:06




Antalya'da bir vatandaş yaptığı kardan adamı motosikletinin arkasına oturtarak şehir turu attı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede binlerce beğeni aldı.





Turizm kenti Antalya’da 29 yılın ardından dün ilk kez şehir merkezinde kar yağışıetkili oldu. Sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı kenti adeta beyaz örtü ile kapladı. Özellikle Kepez ilçesinde şehre kuş bakışı bakan seyir terasında kartpostallık görüntüler oluştu. Kar yağışına sabah saatlerinde iş dönüşünde yakalanan Murat Karapınar, fırsatı değerlendirerek kardan adamyaptı.

Karapınar daha sonra kardan adamı motosikletin arkasına alarak ilçede şehit turu attı. O anlar ise bir başka sürücü tarafından cep telefonu ile kayda alındı. Kardan adam ile şehir turu yapılması ortaya renkli görüntüler çıkardı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede çok sayıda kişi tarafından beğenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap