SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Meteoroloji'den haftalık hava durumu raporu: Yağmur geri geliyor

Meteoroloji'den haftalık hava durumu raporu: Yağmur geri geliyor

24 Nisan 2022 Pazar - 11:08




Meteoroloji'den haftalık hava durumu raporu geldi. Buna göre hafta ortasında yağmur geri geliyor.





Meteoroloji'den haftalık hava durumu raporu geldi. Açıklanan tahminlere göre hafta ortasında güneşli havalar yerine yağışlar yine kendini gösterecek.

YAĞMUR GERİ GELİYOR

Gündüzleri serin geceleri ise soğuk geçen havalar Nisan ayının son günlerine gelinirken bir anda hava sıcaklığı yükselerek güneş yurdun birçok şehrinde kendini göstermişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre güneşli hava hafta ortasında yerini yağmura bırakacak. Çarşamba gününden itibaren İç Anadolu’da ve Doğu Anadolu’da sağanak yağmur bekleniyor.

BUGÜNKÜ HAVA DURUMU NASIL?

Bugünkü hava durumu için Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlere göre hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredecek ve yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olacak.


Sağanak yağışların Karadeniz’in iç kesimleri, Kars, Ardahan, Çankırı, Sivas, Kayseri, Nevşehir’in doğu, Yozgat’ın kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz’de yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’nun güneyi ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap