SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Meteoroloji uyardı! Kar ve yağmur geliyor

Meteoroloji uyardı! Kar ve yağmur geliyor

19 Kasım 2020 Perşembe - 10:14




Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın batı kesimleri ile Muğla çevrelerinde bugün kuvvetli sağanak, Erzincan, Tunceli ve Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar bekleniyor. Hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normallerinde seyretmesi öngörülüyor.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Erzincan, Tunceli ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve kar yağışının birlikte görüleceği, hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde olacağını açıkladı.

Ege ve Akdeniz bölgeleri, İç Anadolu'nun güneybatısı, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Ordu ve Ardahan çevreleri, İstanbul ve Kırklareli'nin kuzey kıyıları, Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yağış öngörülüyor.

Yağışların, akşam saatlerine kadar Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap