SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Meteoroloji uyardı: Hava sıcaklıkları artıyor! Ancak kar geliyor!

Meteoroloji uyardı: Hava sıcaklıkları artıyor! Ancak kar geliyor!

24 Aralık 2020 Perşembe - 09:23




Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre hava sıcaklıkları Türkiye genelinde mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek. Ancak bugün itibariyle özellikle Ankara ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor.





Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Ankara, Bolu, Karabük ve Çankırı'nın batısında hafif kar yağışı bekleniyor. MGM'den gelen son tahminlere göre perşembe günü hava sıcaklığı batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak yağış etkili olacak. İşte, 24 Aralık Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu tahminleri.

Son tahminlere göre, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile bugün sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın, Düzce, Sakarya, Bolu, Ankara ve Çankırı'nın batı çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Düzce çevrelerinde karla karışık yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile sabah saatlerinde Ankara, Bolu, Karabük ve Çankırı'nın batısında hafif kar şeklinde olması bekleniyor.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ:

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap