SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Meteoroloji uyardı! Bu 4 ilde oturanlar dikkat!

Meteoroloji uyardı! Bu 4 ilde oturanlar dikkat!

20 Haziran 2020 Cumartesi - 10:17




Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre, yurt genelinde sağanak yağış beklenirken, özellikle 4 il için şiddetli yağış ve olabilecek sel, heyelan gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuldu.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor. 

DOĞU KARADENİZ İÇİN UYARI

Habertürk'te yer alan habere göre, yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sakarya'nın doğusu, Bolu, Zonguldak, Düzce, Karabük, Ordu, Trabzon, Elazığ, Bingöl çevreleri ile Malatya’nın doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2),Giresun, Rize, Artvin ile Trabzon’un batı ve doğu çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

SICAKLIK BATIDA ARTIYOR DOĞUDA AZALIYOR

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu bölgelerde 2 ila 5 azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ise şöyle olacak...


ANKARA: 25, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İSTANBUL: 27, Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İZMİR: 33, Parçalı ve az bulutlu.

KOCAELİ: 29, Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap