SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Melek İpek'in küçük kızı: Yaşasın babam artık gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz

Melek İpek'in küçük kızı: Yaşasın babam artık gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz

11 Ocak 2021 Pazartesi - 18:12




Antalya'da kendisine işkence eden Ramazan İpek isimli erkeği öldüren Melek İpek'in küçük kızının "Yaşasın artık babam gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz değil mi?" dediği belirtildi.





Melek İpek'in avukatı Ahmet Onaran, çocukların da şiddete maruz kaldığını ortaya koydu. "Çocuklardan küçük olan 'Babamın eli ağırdı. Bizi de çok döverdi. Geçen hafta da annemin kafasında ütü kırdı. Yaşasın artık babam gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz değil mi?' diye söylediğini duydum. Çocuklar da şiddete uğramış" dedi.

Kendisine işkence eden Ramazan İpek'i öldüren Melek İpek tutuklanmış, çocukları da 9 yaşındaki C. ve 7 yaşında İ. annenin yakınlarına teslim edilmişti.

Melek İpek'in avukatlığını üstlenen Ahmet Onaran, çocuklarla pedagog eşliğinde görüştüğünü bildirdi. Melek İpek ile dün akşam saatlerinde cezaevinde görüştüğünü söyleyen Onaran şöyle konuştu: "Melek İpek burada en azından dayak yok. İyiyim' dedi. Dayak olmadığı için mutlu olduğunu gördüm. Çocuklarını özlediğini söyledi. Kızlarının kendisi olmadan uyuyamayacağını söyledi. Duygu yüklüydü. Olan bitenleri koğuşundaki televizyondan takip ettiğini söyledi. Çocuklar da şiddete uğramış. Çocuklardan küçük olan 'Babamın eli ağırdı. Bizi de çok döverdi. Geçen hafta da annemin kafasında ütü kırdı' dedi. Çocuklara hediyeler gönderilmişti, onları götürüp teslim ettik" 

"Yaşasın dayak yemeyeceğiz"

Türkiye'nin birçok yerinden çocuklara hediyeler ve aileye yardım noktasında telefonlar aldıklarını belirten Avukat Ahmet Onaran, çocukların kırılan tabletleri için ilgili birkaç kurumla görüşerek onların derslerini yapabilmeleri için tablet temin ettiklerini söyledi. Çocukların ısrarla anneannesi, dayısı ve teyzesinin yanında kalmak istemeleri üzerine Melek İpek'in yakınlarına teslim edildiğini ifade eden Ahmet Onaran, “Melek İpek kronolojik olarak şiddete maruz kalıyor. Çocuklar da maruz kalıyor. Ramazan İpek, Melek İpek'e şiddet uyguladığı zamanlarda karakola gitmesin diye 'Seni öldürür kıyma yapar köpeklere yediririm' diyerek korkutmuş" şeklinde konuştu.

Küçük kızın babasının gelmeyeceğine sevindiğini belirten Avukat Onaran, "'Yaşasın artık babam gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz değil mi?' diye söylediğini duydum. Daha birçok şey söyledi ama bunları mahremiyet gerekçesi nedeniyle söyleyemiyorum" dedi.


Onaran, Melek İpek'in ilk duruşmaya kalmadan tahliye edileceğini düşündüğünü, ancak tahliye edilmese dahi Türkiye'nin değişik noktalarından gelen avukatların savunmak için kendilerine başvurduğunu belirtti. Kalabalık şekilde Melek İpek'in yanında olacaklarını ve onun haklılığının duyuracaklarını belirten Avukat Onaran, sonucun Melek İpek lehine olacağını düşündüğünü söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap