SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Mehmet Akif vefatının 87. yılında İstanbul'da anılıyor

Mehmet Akif vefatının 87. yılında İstanbul'da anılıyor

18 Aralık 2023 Pazartesi - 13:18




İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Âkif Ersoy, vefatının 87. yıldönümünde Kültür ve Turizm Bakanlığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nde düzenlenen etkinliklerle anılacak.





27 Aralık 1936'da vefat eden İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Âkif Ersoy, vefatının 87. yıldönümünde Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nde düzenlenen etkinliklerle anılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Beyazıt Devlet Kütüpphanesi'nin Mehmet Âkif Ersoy Fikir ve San'at Vakfı iş birliğiyle düzenlediği anma etkinliklerinde 'Eserleri Çerçevesinde Âkif Portresi' paneli ve 'Âkif'in Dergileri Sergisi' gerçekleşecek.

Beyazıt Devlet Kütüphanesi Müdürü Ramazan Minder'in yöneteceği panelde Taner Ay, Turgay Anar ve Tahsin Yıldırım konuşmacı olacak. Panelin ardından Hüseyin Kıyak ve ekibi de Âkif'in bestelenmiş şiirlerinin seslendireceği bir müzik dinletisi gerçekleştirecek.

Etkinlikler 19 Aralık Salı günü (yarın) saat 17.00'da Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nde başlayacak. Sergi açılışının ardından panelin gerçekleşeceği etkinliklere herkes katılabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap