SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Manava giren hırsız sadaka kutusunu çaldı

Manava giren hırsız sadaka kutusunu çaldı

05 Eylül 2021 Pazar - 15:36




Sivas’ta yüzünü bezle örterek manava giren hırsız sadaka kutusunu çaldı, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.





Olay, Sivast'da cadde üzerinde bulunan bir manavda yaşandı. Tanınmamak için yüzünü bezle saran hırsız sabaha karşı 3 sıralarında manava girerek kasaya yöneldi.

Kasaya yönelen hırsız eline gelen ilk şey olan sadaka kutusunu çalarak cebe indirdi. Daha sonra kasanın altında bulunan yaklaşık 200 lira bozuk parayı alarak iş yerinde bir süre gezindi.

Çalacak başka bir şey bulamayan hırsız olay yerinden ayrıldı. Sabah saatlerinde iş yerini açmaya gelen iş yeri sahibi sadaka kutusunun ve paraların olmadığını fark etti.

Kamera kayıtlarını inceleyen iş yeri sahibi soyulduğunu anlayınca polis ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Şahsın hırsızlık yaptığı o anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap