SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Malatya Valiliğinden maske takmayan 2 kişiyi darp eden bekçilerle ilgili açıklama

Malatya Valiliğinden maske takmayan 2 kişiyi darp eden bekçilerle ilgili açıklama

16 Eylül 2020 Çarşamba - 18:41




Malatya’da maske takmayan iki kişi bekçiler tarafından darp edildi. Malatya Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.





Malatya Kuyuönü mevkiinde maske takmayan 2 vatandaşı darp eden bekçilerle ilgili Malatya Valiliğinden açıklama geldi. 

Halk TV'de Barış Yarkadaş'ın duyurduğu maske takmayanlara bekçilerin uyguladığı darpla ilgili Malatya Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

15 Eylül 2020 tarihinde Halk TV isimli televizyon kanalında yayınlanan tartışma programında “Malatya’da Bekçi Şiddeti” başlığı altında bazı iddialar gündeme getirilmiştir. 
 
İddialara konu olan olay 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 00.50 sıralarında Yeşilyurt İlçesi Aşağıbağlar Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Kuyuönü Mevkiiinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda meydana gelmiştir. 
 
Bahse konu adreste görevli Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin maskesiz olarak istasyondaki markete girmeye çalışan İ.D. ve M.V. isimli şahısları maske takmaları konusunda uyarmaları üzerine şahısların görevli bekçilere tehdit ve hakarette bulunmaları sebebiyle bekçiler tarafından takviye ekip talep edilmiş ve şüpheli şahıslar etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. 
 
Söz konusu program sırasında yayınlanan olayla ilgili kamera görüntülerinden de anlaşılacağı üzere müdahale sırasında bekçilerin maske kullandığı görülmektedir. 
 
Olay sonrasında hastanede yapılan alkol muayenesi neticesinde 160.5 ve 170.7 promil alkollü olduğu anlaşılan şüpheli iki şahısla ilgili olarak konu Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiş olup adli tahkikat devam etmektedir. 
 
Ayrıca, konuyla ilgili olarak Valiliğimizce idari tahkikat başlatılmıştır. 
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap