SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Mahalle meydanında yeğenini öldürdü!

Mahalle meydanında yeğenini öldürdü!

13 Temmuz 2020 Pazartesi - 12:07




Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir kişi, taşkınlık yaptığı gerekçesiyle yeğenini mahalle meydanında çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldürdü.





Olay, gece saatlerinde Gemlik ilçesi kırsal Şahinyurdu Mahallesi'nde meydana geldi. Ablasının oğlu Ahmet T.'nin (39) mahalle meydanında taşkınlık yaptığını, burada bulunan marketin camlarını kırdığını duyan Salih D. (63), yanına gitti. Salih D. ile Ahmet T. arasında burada tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine eve gidip av tüfeğini alan Salih D., yeğeni Ahmet T.'ye ateş etti. Ahmet T. kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine mahalleye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ahmet T.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, Salih D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Salih D., yeğenini neden öldürdüğü sorularını yanıtlamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap