SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 'La Casa De Papel' çetesi Kocaeli'nde yakalandı

'La Casa De Papel' çetesi Kocaeli'nde yakalandı

21 Aralık 2018 Cuma - 17:17




Kocaeli, Bursa, Tekirdağ ve İstanbul’da son iki ay içerisinde girdikleri 14 telefon bayisinde yaklaşık 700 bin TL’lik elektronik cihaz çalan 5 kişi, d





Edinilen bilgilere göre, son 2 ay içerisinde Bursa, Tekirdağ, İstanbul ve Kocaeli’de cep telefonu bayisinde gerçekleşen hırsızlık olayları sonrasında Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Ekipler tarafından yapılan incelemeler neticesinde girdikleri telefon bayilerini yaklaşık 45 saniyede soyan çetenin hırsızlık için geldikleri aracın plakasını değiştirerek kayıplara karıştığı belirlendi.

Ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar devam ederken, aynı çete Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan bir GSM bayisinin camını kaldırım taşı ve tekmeleriyle parçalayarak içeri girdiler. 1 kişinin dışarıda gözcülük yaptığı olayda içeri giren 4 kişi ise stantlarda duran telefon ve tabletleri hızla kopararak ellerindeki çuvala doldurdular. Tezgahlarda bulunan tüm telefon ve tabletleri alan hırsızlar 1.5 dakikada yaklaşık 80 bin TL değerinde ürün çalarak dışarı çıktı. Geldikleri araca binen 5 kişi, hızla uzaklaşarak gözden kayboldu.

casa

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap