SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kuşadası'nda 4 mahalleyi soyan hırsızlar tutuklandı

Kuşadası'nda 4 mahalleyi soyan hırsızlar tutuklandı

11 Ağustos 2022 Perşembe - 17:02




Polis ekipleri hırsızları tespit etmek için 340 saatlik kamera görüntüsü inceledi





Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4 mahalleyi soyan 3 hırsızlık şüphelisi kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınırken, 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri hırsızlara geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre, farklı tarihlerde Kadınlar Denizi Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Ege Mahallesi ve Türkmen Mahallesi'nde meydana gelen otodan hırsızlık, evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığının artmasının ardından asayiş ekipleri detaylı inceleme başlattı. Yaklaşık 340 saatlik Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntüsünü inceleyen ekipler mahalleleri soyan şüphelileri tespit etti. Kasten yaralama başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan C.Ç., F.E., ve L.Ö, isimli şüpheliler Türkmen Mahallesi'nde ara sokakta devriye ekipler ve asayiş ekipleri tarafından kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheliden L.Ö. isimli şüpheli serbest bırakılırken C.Ç., ve F.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap