SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kuşadası'nda 2 uyuşturucu taciri yakalandı

Kuşadası'nda 2 uyuşturucu taciri yakalandı

01 Ocak 2020 Çarşamba - 15:33




Kuşadası'nda 2 uyuşturucu taciri yakalandı





Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından vatandaşların huzurlu ve güven içerisinde bir yılbaşı geçirmesi amacıyla uyuşturucu madde satan kişi ve organizasyonlara yönelik olarak yapılan çalışmalar’da 2 kişi yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ilk olarak Ege mahallesi Akdeniz gıda uygulama noktasında durumundan şüphelenilen Ş.Ö. isimli kişinin yapılan üst aramasında bir miktar Kristal tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahsın yapılan sorgusunda 2 ayrı dosyadan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Ekipler ayrıca, Ege mahallesinde Şükrü Küçük caddesi üzerinde yakaladıkları M.L.'nin (B) Uyuşturucu ticareti ve Karşılıksız yararlanma suçundan arandığını belirledi.

Çeşitli suçlardan arandığı tespit edilerek yakalanan 2 zanlı Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılar, sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap