SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Korkunç kaza! 3 ölü, 3 yaralı..

Korkunç kaza! 3 ölü, 3 yaralı..

29 Ekim 2018 Pazartesi - 10:44




Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.





Dün gece Kahramanmaraş- Göksun karayolunun Arslanbeyçiftliği Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada Kahramanmaraşa giden Pazarcık Asayiş Komando Bölüğü'nde görevli Uzman Çavuş İbrahim Ceylan (25) yönetimindeki 46 BZ 062 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen İsa Kacur'un (18) kullandığı 46 NK 651 plakalı kamyonet çarpıştı.
Kazada kamyonette bulunan İsa Kacur, Fadime Kacur (46) ve Yusuf Kacur (44) olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan Gülhan Kacur (41), otomobil sürücüsü İbrahim Ceylan ile Bahar Ceylan (24) ise yaralandı.
 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlıkve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesine götürüldü. Kazada hayatını kaybeden İsa Kacur, Fadime Kacur ve Yusuf Kacurun cenazeleri ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna konuldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap