SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Köprüden atlayan genç yaşam savaşını kaybetti

Köprüden atlayan genç yaşam savaşını kaybetti

28 Temmuz 2020 Salı - 11:53




Antalya'da hem serinlemek hem de adrenalin yaşamak için Köprülü Kanyon'da köprüden atlayan genç, önce omuriliğin zarar görmesi sonucu felç kaldı, ardından ise hayatını kaybetti.





Olay, yaklaşık 20 gün önce Beşkonak Mahallesi'nde bulunan Köprülü Kanyon'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serik'te yaşayan İbrahim Yıldırım, kuzenleriyle birlikte kanyona eğlenmeye gitti. Yaklaşık 15 metre yükseklikteki tarihi oluk köprüden hem adrenalin yaşamak hem de serinlemek için atlayan Yıldırım, sudan çıkmayınca kuzenleri yanına gitti. Kuzenleri Yıldırım'ın hareketsiz yattığını görünce sudan çıkararak, sağlık ekiplerine bildirdi. Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç, omuriliğinin zarar görmesiyle felç kaldı. Yaklaşık iki hafta hastanede tedavi gören İbrahim Yıldırım, eve çıkarıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Yıldırım'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT'ta çalıştığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap