SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Köpeklerin saldırdığı Ela 5 aydır psikolojik tedavi görüyor

Köpeklerin saldırdığı Ela 5 aydır psikolojik tedavi görüyor

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 12:57




Erzurum'un Tekman ilçesinde okuldan dönerken sahipsiz 5 köpeğin saldırısına uğrayan ve son anda komşuları tarafından yaralı kurtarılan 7 yaşındaki Ela Sarıtaş, 5 aydır gördüğü psikolojik tedaviyle yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor.





Kırsal Toptepe Mahallesi'nde yaşayan 1. sınıf öğrencisi Ela Sarıtaş, 4 Ocak'ta arkadaşlarıyla okuldan dönerken sahipsiz köpeklerin saldırısından komşuların yardımıyla yaralı kurtulduktan sonra Erzurum Şehir Hastanesi'nde bir süre tedavi gördü.
Kalça, kulak ve göğsünden yaralanan Ela, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Ela, yaklaşık 5 aydır psikolojik tedavi görüyor.
Baba Yunus Sarıtaş, köpeklerin saldırdığı sırada olayı gördüğünü söyledi.
"Kızımı kanlar içinde gördüm, hemen hastaneye gittik"
Evin penceresinden bakarken bir köpek sürüsü gördüğünü ifade eden Sarıtaş, şöyle konuştu:
"Baktım Ela da orada ve hemen koştum. Oraya kadar gittiğimde Ela'yı 5 köpek tutmuştu. O sırada 14 yaşında bir komşumuzun kızı kurtarmış. Elinde taşlarla köpeklere vurarak zorla kızımı almış ve parçalanmaktan kurtarmış. Kızımı kanlar içinde gördüm, hemen hastaneye gittik. 5 günlük bir tedavi yapıldı. Kuduz aşısı yapıldı. Kulağında parça sıkıntısı yaşanmıştı. Çok şükür şimdi daha iyi. Doktorlar ameliyatlık bir durumun olmadığını söyledi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap