SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Konyaaltı Sahili'nde görülen Türk denizaltısı turistleri şaşırttı

Konyaaltı Sahili'nde görülen Türk denizaltısı turistleri şaşırttı

20 Eylül 2020 Pazar - 15:42




Türkiye'nin sismik arama gemisi Oruç Reis'in bakım ve ikmal için Antalya Limanı'na demirlemesinin ardından bugün Konyaaltı Sahili açıklarında denizaltı görüldü. Denizaltı, özellikle turistlerde büyük merak uyandırdı.





Türkiye'nin sismik arama gemisi Oruç Reis'in bakım ve ikmal için Antalya Limanı'na demirlemesinin ardından bugün Konyaaltı Sahili açıklarında denizaltı görüldü.

Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait denizaltı, üst kısmı denizin üstünde hızla seyrederken bir grup Türk askerinin de denizaltı üstünde olduğu görüldü.

Antalya Limanı istikametine kıyıya paralel seyreden denizaltını gören sahildeki bazı tatilciler ilgiyle izlerken, bazıları ise cep telefonuyla kaydetti.

 

Antalya Limanı'na çok yakın bir noktada bulunan Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'ndan havalanan sahil güvenliğin helikopteri de denizaltının geçişi sırasında havada bir tam tur attıktan sonra yeniden grup komutanlığına indi.


 Liman girişine gelen denizaltına iki yanaştırma teknesi eskortluk yaptı. Biri arkasında, diğeri önde olacak şekilde denizaltı limanın iç kısmına kadar ilerleyip burada demirledi. Sıcaktan ve nemden bunalanlar sahile koştu

Sıcaktan ve nemden bunalanlar sahile koştu

Öte yandan, turizm kenti Antalya'da hava sıcaklığı 30, deniz suyu sıcaklığı 29, nem oranı ise yüzde 54 ölçüldü.

Yüksek nem oranı nedeniyle hava sıcaklığı 31 derece hissedilirken sıcak hava ve nemden bunalan yerli yabancı tatilciler ile kent sakinleri, Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Sahilde kimi denize girip Akdeniz'in mavi sularında serinlemenin keyfini sürerken, kimi ise sahilde kitap okuyup güneşlenmeyi tercih etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap