SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kız alıp-verme kavgasında kan aktı

Kız alıp-verme kavgasında kan aktı

07 Haziran 2020 Pazar - 13:17




Denizli’de kız alıp verme meselesi yüzünden mahkemelik olan iki taraf sokakta bir birlerine demir levye, tekme ve yumruklarla saldırdı. Olayda, 3 kişi bir tarafından levye, tekme ve yumruklarla feci şekilde darp edilen genç kanlar içinde kaldı. Gencin 62 yaşındaki annesi de olayı ayırmaya çalışırken yaralandı. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları ise anbean kaydetti.





Denizli'de iddiaya göre, geçtiğimiz aylarda aralarında kız alıp verme konusunda husumetli olduğu ve bu yüzden mahkemelik oldukları öğrenilen 2 aile üyesi şahıslar sokak üzerinde karşılaştı. Tarafların karşılaşması ile sokağın savaş alanına dönmesi bir oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan kavgada, Selçuk K., ve 62 yaşındaki annesi Ümmü K., kaldırımda yürüdükleri esnada 09 PG 292 plakalı minibüs ile ilerleyen Serkan ve Volkan K. ile karşılaştı. Selçuk K., Serkan ve Volkan K.’nin durduğunu görünce minibüse doğru ilerleyerek konuşmak istedi. Sonrasında ise taraflar arasında tartışma yaşanmaya başladı. 

Bu esnada İrfan K., isimli şahıs ise 20 FP 918 plakalı hafif ticari ile olay yerine gelerek aracını Selçuk K.’nın üzerine sürdü. Ardından Serkan, Volkan ve İtfan K., ellerine geçirdikleri demir levyeler ile Selçuk K.’yı feci şekilde darp etti. Selçuk K., daldığı darbeler ile kanlar içinde aldı. Duruma daha fazla öfkelenen Selçuk K., başına aldığı darbelere aldırmadan karşı tarafından üstüne yürüdü. Levyeleri bırakan 3 kişilik gurup ise bu defa Selçuk K.’yı yere yatırarak tekme ve yumruklarla bir süre daha darp etmeye devam etti. Anne Ümmü K., ise yaşanan arbede esnasında hafif şekilde yaralandı. Yaşanan kavga anı ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap