SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kısıtlamayı fırsat bildiler, büfeyi soyarken kameraya yakalandılar

Kısıtlamayı fırsat bildiler, büfeyi soyarken kameraya yakalandılar

25 Nisan 2021 Pazar - 17:23




Tokat'ta kısıtlamayı fırsat bilerek büfeden sigara ile para çalan hırsızlar önce güvenlik kameralarına sonra polise yakalandı.





Edinilen bilgiye göre; Yeşilırmak kenarındaki büfelerin kısıtlamadan dolayı kapalı olmasını fırsat bilen hırsızlar soygun yaptı. Büfenin kapısının kilidini kırarak açan iki hırsız 256 paket sigara ile bir miktar parayı çalarak kaçtı. Terminalde devriye görevi yapan polis ekipleri hırsızları şüpheli hareketlerinden fark ederek yakaladı. Yapılan aramada çalınan sigaralar ele geçirilirken çalınan bin liranın bir kısmını harcandığı tespit edildi. R.Y ile B.D isimli iki şahsın il dışından Tokat’a geldikleri, sabıka kayıtları bulunduğu öğrenildi. Polis merkezinde ifadeleri alınan hırsızların adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

Soyulduklarını polisten öğrendiler

İşyeri çalışanlarından Hamza Daldal, yaşanan hırsızlık olayını polis ekiplerinden öğrendiklerini söyledi. Kısıtlama dolayısı ile büfenin kapalı olduğunu belirten Daldal, “Kısıtlamayı fırsat bilerek hırsızlık yapmışlar. Biz de akşam öğrendik olayı. Sağolsun polisler bizim yerimize dikkat etmişler, yakalamışlar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap