SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Keşan’da yurt dışına kaçmaya hazırlanan 7 şüpheli yakalandı

Keşan’da yurt dışına kaçmaya hazırlanan 7 şüpheli yakalandı

13 Kasım 2020 Cuma - 14:43




Edirne’nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3'ü FETÖ şüphelisi 7 kişi, polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.





Edirne'nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçma hazırlığında olan, 3'ü FETÖ şüphelisi 7 kişi, polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'si mahkemece tutuklanırken, 1'i de Diyarbakır'a gönderildi.

Keşan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki M.S.A., N.E., A.M., H.A., H.A., H.T. ve B.S isimli 7 kişiyi yakalayarak, gözaltına aldı.

İlçe emniyetine götürülen şüphelilerden M.S.A., N.E. ve M.E.'nin FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu tespit edilirken, şüphelilerden M.S.A., soruşturmasının sürdüğü Diyarbakır'a sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen N.E. ve M.E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Diğer 4 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap