SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kayak merkezinde 'şüpheli paket' tatbikatı

Kayak merkezinde 'şüpheli paket' tatbikatı

01 Ocak 2022 Cumartesi - 14:09




Erzincan'da jandarma ekipleri, Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde şüpheli pakete müdahale tatbikatı yaptı. Tatbikat, bölgede kayak yapanlar tarafından ilgiyle takip edildi.





Kayak sezonunun başladığı Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi'nde güvenlik tedbiri alan jandarma, şüpheli pakete müdahale tatbikatı gerçekleştirdi.

Kayak merkezinde şüpheli paket ihbarı üzerine jandarma komando timleri, bomba arama köpekleri, patlayıcı madde uzmanları ve kar motorlu arama kurtarma timleri ile harekete geçti. Dronela havadan keşif yapılırken, kar kıyafetli jandarma komandolar da bölgede güvenlik tedbiri aldı. Kayak merkezinde şüpheli paket tatbikatı

Belirlenen şüpheli paket, patlayıcı madde uzmanları tarafından su topu ile imha edildi. Tatbikat, bölgede kayak yapanlar tarafından ilgiyle takip edildi. Jandarma komando, jandarma arama kurtarma ve asayiş timleri, kış turizm sezonu boyunca Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi'nde görev yapacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap