SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kartal’da cinayet: Anne ve kızı öldürüldü

Kartal’da cinayet: Anne ve kızı öldürüldü

25 Ağustos 2021 Çarşamba - 21:07




İstanbul Kartal'da, 5 katlı binanın 3'üncü katındaki daireden gelen kötü koku ihbarı üzerine girilen evde 2 kadın cesedi bulundu. Cesetlerin bıçaklanarak öldürüldükleri anlaşılan anne ve kızına ait olduğu belirlendi.





Korkunç olay, dün saat 21.30 sıralarında Kartal Atalar Mahallesi’nde meydana geldi. Özel güvenlik görevlisi olan Ahmet Özcan, iki gün önce anne Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan’ı öldürdü.

DHA’nın haberine göre, daha sonra evden ayrılan Ahmet Özcan iki gün sonra olay yerine geri döndü. Özcan, cinayette kullandığı aleti ölen kız kardeşinin eline tutuşturarak, polisi arayıp kız kardeşinin önce annesini öldürdüğünü sonra intihar ettiğini söyledi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tutarsız konuşmalarından şüphelendiği Özcan’ı ifadesi alınmak üzere Kartal Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. Yapılan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etti.  Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından anne ve kızının cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ekipler Ahmet Özcan’ın otomobilinde uzun süre arama yaptı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Mahalle sakini Necip Dayıoğlu, “Polislerden sonra biz de olayı öğrendik. İki gün önce öldüğünü söyledi polisler. Başka bir bilgimiz yok” diye ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap