SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Kahreden ölüm! Scooter ile oynayan çocuğa servis aracı çarptı

Kahreden ölüm! Scooter ile oynayan çocuğa servis aracı çarptı

31 Mayıs 2023 Çarşamba - 13:22




Üsküdar'da evinin önünde oyuncak scooter ile oynayan 8 yaşındaki Meryem Akarsu'ya çarptıktan sonra kaçtığı iddia edilen servis şoförü çevredekiler tarafından yakalandı. Ağır yaralanan Meryem Akarsu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.





Kaza 29 Mayıs Pazartesi günü  saat 17.00 sıralarında Ünalan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre evinin önünde kaldırımda ikizi ile birlikte oyuncak scooter ile kayan 8 yaşındaki Meryem Akarsu'ya sokağa hızlı girdiği öne sürülen servis aracı çarptı. Küçük çocuk ağır yaralanırken servis şoförü olay yerinden kaçmaya çalıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verirken bir yandan da kaçan şoförü durdurmaya çalıştı. Ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sonrasında vatandaşlar kaçan servis aracının önünü kesti.

KAÇAN ŞOFÖRÜN, VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAKALANMASI KAMERADA

Sağlık ekipleri ağır yaralanan küçük çocuğa  ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. 8 yaşındaki Meryem Akarsu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından yakalanan servis şoförü Refik Ö. polis ekiplerine teslim edilerek gözaltına alındı. Şoför Refik Ö.'nün verdiği ilk ifadede kazadan sonra kaçmadığını yol açılması için aracını ileri almaya çalıştığını ve bunun da çevredekiler tarafından kaçtığının düşünüldüğünü söylediği öğrenildi. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Refik Ö.  "Taksirli Öldürme" konusundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap