SON DAKİKA



Haber > Yaşam > İstanbul'a senenin ilk karı 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacak

İstanbul'a senenin ilk karı 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacak

04 Ocak 2021 Pazartesi - 16:44




Barajlardaki doluluk oranı alarm verirken İstanbul için sevindiren haber geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da senenin ilk karı 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacak.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; İstanbul'da yarın sağanak yağmur etkili olacak. Çarşamba günü ise yağmur duracak ve yerini güneşli havaya bırakacak. Perşembe günü ise sağanak yağmur, tam 1 hafta boyunca etkisini hissettirecek. Yetkililer, İstanbulluları sel baskınlarına karşı uyararak, yanlarına şemsiye ve yağmurluk alarak yola çıkmaları uyarısında bulundu.

Ocak ayının ikinci haftası soğuk geçecek 

Meteoroloji'den vatandaşların yolunu gözlediği kar yağışı konusunda da güzel haberler var. Sibirya soğuklarının ocak ayının ikinci yarısında Doğu Avrupa'ya hakim olacağı belirtilirken, 18-22 Ocak tarihleri arasında ülkemizi de etkisi altına alacağı ifade edildi. İstanbul'da senenin ilk karının 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacağı tahmin ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap