SON DAKİKA



Haber > Yaşam > İşsiz babanın beşiz bebek mutluluğu

İşsiz babanın beşiz bebek mutluluğu

29 Haziran 2018 Cuma - 17:29




Şanlıurfa’dan Gaziantep’e doğum için gelen İbrahim- Sibel Esen çiftinin 4 erkek 1 kız bebeği dünyaya geldi. Büyük sevinç yaşayan baba ise işsiz olduğu





Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesine doğum için gelen Şanlıurfalı Sibel Esen’in erken doğum yaptı. Büyük şok yaşayan aile, biri kız toplam 5 çocuğu olan ailenin bebeklerin tamamı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirken en küçüğü ise 800 gram, en büyüğü ise bin 80 gram olarak doğdu. 28 haftalık olarak dünyaya gelen bebeklerin isimlerine ise, aile ve hastane çalışanları tarafından Aslıhan, Ahmet, Berat, Mesut ve Selim isimleri verildi.

Bebeklerin sağlık durumu hakkında bilgi veren Doç. Dr. Aslıhan Abbasoğlu, bebeklerin 7 aylık dünyaya gelen bebeklerin 2 ayı kuvezde geçirdiği belirterek, şimdi ise bebeklerin hastaneden taburcu etmeye hazırlandıklarını ifade etti. Bebekleri ziyaret eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise "Şanlıurfalı bir ailemizin iki çocuğundan sonra beşiz gebelikle bize geldiler. 7 aylıkken bebekler sezeryanla dünyaya geldi. Bebeklerimizin en küçüğü 800 gram ağırlığında en büyüğü ise bin 20 gram ağırlığında bebeklerimizin sağlık durumları çok iyidir. Hocalarımız büyük bir emek sarf ettiler. Şuanda bebeklerimizin hiçbir problemi yok, hayati riskleri de yok” dedi.

Baba İbrahim Esen ise 5 bebeği birden olduğunu haberini alınca çok sevindiğini anlatarak, "Eşimin hamilelik döneminde beşizlerimin olacağını duyduğumda çok sevindim. Dünyaya geldiklerinde daha çok sevindim. Doktorlarımıza çok teşekkür ederim. Canla başla bebekleri hayatta tutmak için çalıştılar” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap