SON DAKİKA



Haber > Yaşam > İş adamının infazında yeni gelişme! 5 gözaltı...

İş adamının infazında yeni gelişme! 5 gözaltı...

01 Haziran 2019 Cumartesi - 18:29




İzmir'de, "organize suç örgütü" davasında elektronik kelepçe takılarak adli kontrol şartı uygulanan iş insanı Ahmet Kurtuluş'un yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.





İzmir'de, "organize suç örgütü" davasında elektronik  kelepçe takılarak adli kontrol şartı uygulanan iş insanı Ahmet Kurtuluş'un  yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı, olayda  kullanıldığı değerlendirilen tabanca ile şarjör de ele geçirildi.   

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu sabah 03.00'de Asayiş Şube  Müdürlüğü koordinasyonunda İstihbarat, Terör ve Organize Şube Müdürlüğü  ekiplerinin katılımıyla geniş çaplı operasyon başlattı.
 
Çevik Kuvvet ve Özel Harekat polislerinin de destek verdiği  operasyonda 3 ayrı adrese baskın düzenlendi.



Baskında, polis yeleğiyle Ahmet Kurtuluş'un evinin bulunduğu siteye  girerek cinayeti işlediği iddia edilen Y.T (37) ile aynı evde bulunan H.A'nın da  aralarında olduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.
  Zanlılar, İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.
 
 SUÇU İTİRAF ETTİ
 



 Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen Y.T, olayda  kullandığını söylediği tabancanın gömülü olduğu yer ve cinayet sırasında giydiği  polis yeleğini attığı çöp konteynerine ilişkin bilgi verdi.
 
Konak ilçesindeki bir bölgede toprağa gömülü olarak bulunan tabanca ve  dolu şarjör, kriminal incelemeye gönderildi, polis yeleği ise çöp konteynerinde  bulunamadı.
 
Öte yandan, polisin yaptığı çalışmada, İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde  görülen "organize suç örgütü" davasında firari sanık  örgüt elebaşı Serkan  Kurtuluş'un azmettirici olabileceğine dair bulgular elde edildiği öğrenildi.



 
Gürcistan'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Kurtuluş'un  iadesi için gerekli girişimlerde bulunulacağı belirtildi.
 
YATAK ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
 



Olay, 29 Mayıs tarihinde saat 20.00 sıralarında İzmir Narlıdere ilçesinde meydana geldi. 
Polis yeleği giyen kişi, site güvenliğine Denetimli Serbestlik Bürosu'ndan geldiğini söyledi. Bunun üzerine güvenlik personeli, Kurtuluş'u aradı. Kurtuluş'un izin vermesi üzerine şüpheli içeri alındı. Şüpheli, kapıyı açan Ahmet Kurtulmuş’tan kimlik istedi. Kimliğini almak için içeri giren Kurtulmuş’un peşinden giden şüpheli, birkaç el ateş etti. Biri başından olmak üzere vücuduna 2 kurşun isabet eden Kurtuluş, kanlar içinde yere yığıldı.
 
 Olay sırasında eşi ve kızı alışverişte olan Ahmet Kurtulmuş’un yanında 5 yaşındaki oğlunun olduğu belirtildi. Şüphelinin, kimliğini istediği Kurtulmuş’u takip edip, yatak odasında oğlunun gözü önünde ateş ederek öldürdüğü bildirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap