SON DAKİKA



Haber > Yaşam > İkinci el dükkanında korkutan yangın: 1 yaralı

İkinci el dükkanında korkutan yangın: 1 yaralı

28 Şubat 2021 Pazar - 15:57




Sobadan çıkan yangın faciaya yol açıyordu





Sakarya’nın Erenler ilçesinde kombi-petek bakımı yapan ve ikinci el eşya satan dükkanda sobadan çıkan yangın neticesinde 1 kişi yaralandı.

Yangın, Erenler ilçesi Tabakhane Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kombi-petek bakımı yapan ve ikinci el eşya satan dükkanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yılmaz Y. temizlik yapmak için geldiği dükkanda sobayı yakmaya çalıştı. Bu esnada sobanın yanında bulunan bir dolabın alev aldığını fark eden Yılmaz Y., alevlere teslim olan eşyayı dışarıya çıkartmak istedi. Bu esnada eli ve bacağı yanan Yılmaz Y.’yi fark eden çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koşarak durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Dükkanda çıkan yangında yaralanan Yılmaz Y. olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürülen yangında, dükkan içerisinde bulunan bazı malzemeler de hasar aldı.

Polis konu ile ilgili inceleme başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap