SON DAKİKA



Haber > Yaşam > İki kardeş bir gün arayla feci şekilde öldü

İki kardeş bir gün arayla feci şekilde öldü

18 Aralık 2019 Çarşamba - 17:55




Adana'da dün otomatik demir kapı kapanırken kafası sıkışarak ölen beş yaşındaki Ömer'in cansız bedenini Suriye'de defneden ailesinin bulunduğu otomobil, PKK/YPG'nin döşediği mayının üzerinden geçti.





Adana’da babasının bekçilik yaptığı çiftliğin otomatik demir kapısına kafasını sıkıştırıp ölen beş yaşındaki Ömer’in ailesine başına bir felaket daha geldi. Suriye uyruklu El Mahmut ailesi, Ömer’i defnettikleri Tel Abyad’daki mezarlıktan dönerken tuzaklanmış mayın kurbanı oldu.

Suriye’dek iç savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Mahmut ailesinin iki çocuğundan Ömer, kafasının otomatik kapıya sıkışması sonucu feci şekilde can verdi. Ablası Eye ise kardeşinin cenazesinden dönerken meydana gelen mayın patlamasında hayatını kaybetti.

Ailenin içinde bulunduğu otomobil, PKK/YPG terör örgütü tarafından daha önce döşenen mayının üzerinden geçti. Mayının patlaması sonucu ailenin altı yaşındaki diğer çocuğu Eye’yle birlikte dört kişi hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan 25 yaşındaki anne ise ağır yaralandı Suriye'ye giriş yapan ambulanslar, yaralıları Akçakale Devlet Hastanesi’ne getirdi.

Kapıya kafası sıkışarak feci şekilde can veren Ömer’in ölüm haberi aile böyle öğrenmişti

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap