SON DAKİKA



Haber > Yaşam > İçini gören gözlerine inanamadı

İçini gören gözlerine inanamadı

26 Ağustos 2021 Perşembe - 16:55




Van Life Builds'ın kurucusu Wayne'nin sosyal medya uygulaması olan TikTok'ta paylaştığı minibüs büyük ilgi gördü. Müzisyen ve vokal koçu Sinnika Kimmich için tasarlanan minibüsün videosu 40 milyondan fazla izlendi.





Van Life Builds'ın kurucusu Wayne, 434 bin takipçisi olan TikTok hesabından, dışardan bakıldığında normal bir nakliye aracı sanılan minibüsün içini gösterdiği video paylaştı.

Minibüsü içi baştan sona parke döşemeyle şık bir yaşam alanına dönüştüren Wayne kahvaltı barı ve içecek dolabının yanı sıra soğuk geceler için odun sobası ile donatılmış mutfağı da gösterdi.

Müzisyen ve vokal koçu Sinnika Kimmich için tasarlanan minibüs, müzik yapmak için gereken her şeye sahip ve bir 'mobil stüdyo' olarak çalışıyor. Yatak odasının hemen yanında ses geçirmez bir kayıt stüdyosu, ofis alanı ve yerleşik bir klavye de var. 

Minibüsün arka tarafından yer alan yatak odasında çift kişilik yatak bile var.

Tavan çubuklarından sarkıttığı iki hamakla dinlenmek için mükemmel alan inşa eden Wayne’nin takipçileri minübüsün içini gördükten sonra adeta büyülendi.

Takipçilerinden binlerce övgü ve yorum alan paylaşım 40 milyondan fazla izlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap