SON DAKİKA



Haber > Yaşam > İçeri girip rastgele ateş açtılar! 2 yaralı...

İçeri girip rastgele ateş açtılar! 2 yaralı...

12 Ağustos 2020 Çarşamba - 16:53




İstanbul Küçükçekmece'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir otomobille tekstil atölyesine gelerek rastgele ateş açtı, atölyesinde çalıştığı öğrenilen iki kişi yaralandı.





Olay saat 15.00 sıralarında İnönü Mahallesi Oral Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir otomobille sokak üzerinde bulunan tekstil atölyesine gelerek silahla rastgele ateş etmeye başladı.

O sırada tekstil atölyesinde çalışan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Saldırganlar geldikleri otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Biri karnından diğeri bacağından yaralı iki kişi, çevredeki araçlara bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağa şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı.

Yapılan incelemelerde olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap