SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hz. Muhammed'e yönelik skandal videoda yeni gelişme

Hz. Muhammed'e yönelik skandal videoda yeni gelişme

20 Aralık 2020 Pazar - 16:59




Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada Hz. Muhammed'e yönelik hakaretler içeren skandal videoya gele yoğun tepkiler üzerine açıklama yaptı.





Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli söylemlerin yer aldığı, sosyal medyada paylaşılan videonun 2017'de çekildiğini ve görüntüdeki F.K. hakkında adli işlem yapıldığını açıkladı.

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerinin, internet ortamında 7/24 esasına göre, sanal devriye faaliyetleri yürüttüğü belirtildi.

Açıklamada, "Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında Twitter isimli sosyal medya platformunda birçok hesap tarafından paylaşılan ve halkımız nezdinde infial oluşturan Peygamber Efendimize hakaret içerikli söylemlerin bulunduğu videonun 2017 yılı içerisinde çekilmiş olduğu ve videodaki F.K. isimli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı tespit edilmiştir.

Türk Polis Teşkilatı olarak ülkemizin huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap