SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hırsızlık çetesine operasyon: 12 gözaltı

Hırsızlık çetesine operasyon: 12 gözaltı

12 Aralık 2021 Pazar - 10:27




İstanbul İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince; İstanbul, Tekirdağ ve Edirne’de meydana gelen (14) hırsızlık olayı düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla aydınlatıldı. Çalınan inşaat malzemelerinin bir kısmı sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan 12 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.





İstanbul İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince; İstanbul, Tekirdağ ve Edirne’de meydana gelen (14) hırsızlık olayı düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla aydınlatıldı.
Operasyonlarda; suç örgütü liderinin de aralarında bulunduğu (12) şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, şahısların hırsızlık olaylarında kullandığı (3) araç, çok sayıda çalıntı inşaat malzemesi, (1) adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait (6) adet tabanca fişeği, (4) adet cep telefonu, (4) adet levye ile (3) adet tel kesme makası ele geçirildi. Çalınan inşaat malzemelerinin bir kısmı sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan (12) şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

JASAT 14 HIRSIZLIK OLAYINI AYDINLATTI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekipleri; İstanbul/Silivri ve Tekirdağ/Çerkezköy ilçelerinde meydana gelen (14) ayrı inşaattan hırsızlık olayının aydınlatılması ve bağlantılarının ortaya çıkartılması için çalışma başlattı. Yapılan fiziki ve istihbari çalışmalar neticesinde; inşaattan hırsızlık olaylarına karışan şüphelilerin adresleri tespit edildi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap