SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hiç mi vicdan yok: 6 bin TL'lik kirayı 29 bin TL yapmak istedi!

Hiç mi vicdan yok: 6 bin TL'lik kirayı 29 bin TL yapmak istedi!

10 Mart 2023 Cuma - 15:38




Esenyurt’ta bir ev sahibinin kira zammı talebi “Bunu isterken hiç mi vicdanı sızlamadı?” sorunusun sorulmasına neden oldu.





Esenyurt'ta bir ev sahibinin kira zammı talebi, 6 bin 500 liralık kiranın yüzde 350 zamla 29 bin liraya çıkmasını istemesiyle gündeme geldi.

Bu durum, kiracının "Bunu isterken hiç mi vicdanın sızlamadı?" sorusunu sormasına neden oldu. Kiracı, duruma oldukça şaşırdı ve dava açtı.

SAHTE KONTRAT

Müslüm Can adlı marangozun kiracısı olduğu dükkan sahibinin, sahte kontrat düzenleyerek usulsüz bir şekilde imzasını taklit ettiği ve 3 ay sonraya kadar boşaltmasını istediği iddia edildi.

DİĞER KİRACILARADA YAPTI


Kiracı, bu durumun psikolojisini alt üst ettiğini ve evdeki huzurunu bozduğunu söyledi. Ayrıca, ev sahibinin diğer kiracılara da aynı şekilde baskı yaptığı iddiaları ortaya atıldı.

KONU YARGIDA

Show Haber'in ulaştığı dükkan sahibi ise iddiaları yalanlarken "Bize lazım olduğu için çıkmalarını istiyoruz" dedi. Son sözü ise yargı söyleyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap