SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Herkes onu şehit oldu sandı

Herkes onu şehit oldu sandı

20 Ağustos 2018 Pazartesi - 16:41




TSK da görev yaparken iki yıl önce kızıyla vedalaşma videosu, "şehidin kızıyla vedası" şeklinde sosyal medyada yayıldı.





Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan eski asker Hakan Kahraman Adıyaman’da dört gün evvel şehit olan asker olarak sosyal medyada paylaşıldı. Kahraman Şehit olmanın gurur verici olduğunu ama şehit olmadığını, yaşadığını tüm Türkiye’ye anlatmakta güçlük çekmenin mağduriyetini yaşıyor.
Adıyaman’da kısa bir süre önce teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerle ilgili sosyal medyada birçok paylaşımlar yayınlandı. Şehit olan askerler arasında ise Hakan Kahraman’ın 2016 yılında Türk Silahlı Kuvvetler bünyesinde çalışırken Şırnak’a göreve gitmeden önce kızıyla vedalaşma görüntüsü de sayfasından alınarak ‘şehidin kızıyla vedası’ şeklinde kısa sürede tüm sosyal medya ağlarında yayıldı.
 
İskenderun.org'da yer alan habere göre, şu günlerde şehit olmadığını, yaşadığını anlatmakta güçlük çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Hakan Kahraman “İnşallah Allah bizlere de şehit olmayı nasip eder. 2016 yılında Türk silahlı küvetlerinden istifa ederek Hatay Büyükşehir itfaiyesinde çalışmaya başladım. Her yere yazıyorum ben şehit olmadım diye ama hala paylaşımlar devam ediyor” dedi.
 
Türkiye’de maalesef en büyük sorunun insanların okumadan ve gerçekliğini bilmeden sosyal medyada paylaşımlar yapılmasının mağdurlarındın biri olduğunu ifade eden Hakan Kahraman “Bu tür paylaşımlar insanları zor duruma düşürüyor. Buradan herkese sesleniyorum ben şehit olmadım. Ama inşallah Allah bizlere şehit olmayı nasip eder. Ben şehit değilim Türk halkının üzülmesine gerek yok. Annem kalp hastası tesadüfen biri arasa başın sağ olsun dese ne olurdu! Ayrıca iki kardeşim de asker biriSuriye’de diğeri Diyarbakır’da onlarda bu konularda rahatsız” diye konuştu.
 
VİDEOSU 3 GÜNDE 7 MİLYON İZLENDİ
 
Hakan Kahraman, sosyal medya ağlarında kısa sürede yayılan videosunun bir kullanıcı tarafından da yapılan paylaşımın üç günde 7 milyon izlenme sayısına ulaştığını da sözlerine ekledi.  
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap