SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hem yasağı deldi hem de ehliyetsiz çıktı!

Hem yasağı deldi hem de ehliyetsiz çıktı!

19 Nisan 2020 Pazar - 10:51




Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza yağıyor. Plakasız motosikletiyle tur atan gence sokağa çıkmaktan ve ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ceza yazıldı. Yapılan incelemede motosikletin çalıntı olabileceği değerlendirilince bu kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü.





Bursa'nın İnegöl ilçesinde pakasız motosikletiyle tur atan gence sokağa çıkmaktan ve ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ceza yazıldı.
 
48 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, bunlara uymayanlara ise ceza kesiliyor. İnegöl'de Şebboy Caddesi girişinde denetim yapan ekipler M.M. idaresindeki plakasız motosikleti durdurdu.

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİNE HABER VERİLDİ
 
Sokağa çıkması yasak olan genç uyarıldı. Ardından kurallara uymadığı için 3 bin 182 lira idari para ceza kesildi. M.M.'ye trafik ekipleri de ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan dolayı ceza kesti. Ayrıca trafik ekipleri motosikletin şase numarasının kazındığını görünce çalıntı olabileceği şüphesiyle olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi.
 
Kriminal ekipler motosiklet üzerinde incelemede bulundu. Ardından motosiklet çekici yardımıyla karakola götürüldü. M.M ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap