SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hayvana şiddet bitmiyor! Zavallı köpeğe defalarca tekme attı

Hayvana şiddet bitmiyor! Zavallı köpeğe defalarca tekme attı

12 Temmuz 2021 Pazartesi - 10:57




Adana’da bir zavallı köpeğin sahibinden şiddet görmesine sosyal medyadan tepki yağdı. O anlar ise bir komşu tarafından anbean kaydedildi.





Adana’da balkonda köpeğine işkence yapan kadına bin 33 lira para cezası verildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesinde meydana geldi. Bir kadının evinin balkonundaki köpeğe eziyet ettiği görüntüleri sosyal medyada yayımlanınca tepkiye neden oldu. Komşusunun çektiği videoda Sümeyye Ş. kadının balkondaki köpeğe defalarca tokat ve tekme attığı görüldü.
Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntünün altına yapılan yorumlarda ise ailenin sürekli hayvanlara eziyet ettiği iddia edildi.

Bu görüntüler üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek köpeğe eziyet eden kadını bulmak için çalışma başlattı. Polis kısa sürede kadının Sümeyye Ş. olduğunu belirledi. Polis daha sonrada kadının adresine giderek hayvana eziyet etmekten bin 33 lira para cezası yazdı.

Köpek de kadından alınarak barınağa teslim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap