SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Havuza düşen bir yaşındaki çocuğu üç yaşındaki arkadaşı kurtardı

Havuza düşen bir yaşındaki çocuğu üç yaşındaki arkadaşı kurtardı

23 Ağustos 2020 Pazar - 14:52




Brezilya'da havuza düşen bir yaşındaki çocuğu, yanında bulunan üç yaşındaki arkadaşı kurtardı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.





Brezilya'da bir yaşındaki çocuk, havuza şişme simidi almaya çalışırken suya düştü. O sırada yanında bulunan üç yaşındaki arkadaşı Arthur, suya düşen çocuğu kolundan çekerek kurtardı. O anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Itaperuna bölgesinde meydana geldi. Bir yaşındaki çocuk, havuza şişme simidi almaya çalışırken suya düştü. O sırada yanında bulunan Arthur, suya düşen çocuğu kolundan çekerek dışarıya çıkarttı.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, çocuğun suya düştüğü ve bir süre çırpınarak suyun yüzerine doğru çıktığı; diğer çocuğun ise kolunu suya sokarak arkadaşını dışarıya çektiği görüldü. Kahraman Arthur'un annesi Poliana Console de Oliveira, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Arthur arkadaşının hayatını kurtardı. Oğlumla gurur duyuyorum' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap