SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Haliliye’de haşereyle mücadele sürüyor

Haliliye’de haşereyle mücadele sürüyor

27 Nisan 2019 Cumartesi - 11:35




Haliliye Belediyesi, sinek ve haşerelerle mücadelede yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını, yoğunlaştırarak gece geç saatlere kadar devam ettiriyor.





Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, ilçe genelindeki haşere ve sinekle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Larva ve uçkunla mücadele çalışmaları kapsamında sinek ve haşerelerin oluşturacağı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, gün içinde dere yatakları, çöp konteynerleri, su birikintileri, ahırlar ve ağaçlık alanlarda çalışmalarını yürütüyor. İlaçlama birimi, havaların ısınması ile birlikte çalışma araçlarıyla gece mesaisine başladı. 15 araç ve 30 personel ile gündüz ve gece vardiyası olmak üzere 2 farklı mesai yapan ekipler, mücadele çalışmalarını titizlikle devam ettiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından sinek ve haşerelere karşı kullanılmak üzere ruhsatlandırılmış, onaylanmış ve etkinliği ispat edilmiş ilaçlarla çalışmaların yapıldığı bildirildi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap