SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Hakimler ve Savcılar Kurulu personel alıyor

Hakimler ve Savcılar Kurulu personel alıyor

17 Ekim 2019 Perşembe - 18:47




Hakimler ve Savcılar Kurulu’na 5 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alınacak. Başvurular 4 Kasım2da sona eriyor. Peki, Hakimler ve Savcılar Kurulu’na başvurular nasıl yapılır? İşte ilanın detayları…





Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliği’ne 2018 yılı KPSS puanı esas alınarak yapılacak yarışma (uygulamalı ve sözlü) sınav sonucuna göre toplam 5 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapılacak.

Adayların ilanda belirtilen yaş şartını taşımaları ve merkezî sınavın (lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için KPSS-2018) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmaları gerekiyor.

Fakülte/yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet ön lisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret ya da bilgisayar bölümlerinden mezun olmak veya en az lise ve dengi okul mezunu olup, başvuru tarihinde Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı ya da kamu kurumu ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmaları gerekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap