SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Gülistan Doku'ya ne oldu? Gülistan Doku kimdir?

Gülistan Doku'ya ne oldu? Gülistan Doku kimdir?

14 Ocak 2020 Salı - 11:38




10 gündür Tunceli'de aranan Gülistan Doku'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son dakika haberine göre Gülistan Doku'nun odasında bir intihar mektubu bulunduğu bilgisi geldi. Peki Gülistan Doku kimdir? Gülistan Doku'ya ne oldu? İşte merak edilenler...





Gülistan Doku'nun arama çalışmalarına devam ediliyor. 10 gündür kendisinden haber alınamayan Üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun arama çalışmalarına Tunceli'de devam ediliyor. Bugün gelen son dakika haberine göre Gülistan Doku'nun odasında bir intihar mektubu bulunduğu duyuruldu. Daha önce aile yakınları tarafından Rus sevgilisinin kızları Gülistan Doku'yu öldürmüş olabilecekleri iddia edilmişti

GÜLİSTAN DOKU KİMDİR?

Tunceli, Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku, kaldığı yurttan 10 gün önce çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Diyarbakır’da yaşayan ailesi Tunceli’ye gelerek kızları Gülistan’ın kaybolduğu ihbarıyla polise başvurdu.

Başvuru sonrası üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gülistan için arama çalışması başlattı. Genç kızın kaybolmasından bir gün önce, Rus uyruklu erkek arkadaşı Zaynal Abarok(23) ile ailesinin evinde tartıştığı iddia edildi. Abarok’un Tunceli’de görevli bir polis memurun üvey oğlu olduğu iddia edilirken, Gülistan’ın kaybolmasından sonra Tunceli’den ayrıldığı ve yurt dışına gittiği öne sürüldü.

GÜLİSTAN DOKU'DAN SON DAKİKA GELİŞMESİ

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmadaki bilgilere göre kendisinden 10 gündür haber alınamayan başta olmak üzere tüm devlet kurumları ve vatandaşın yoğun çabaları ile araştırılan Gülistan Doku’ya ait intihar mektubu bugün odasında bulundu.

Gülistan’ın intihar ettiği değerlendirilen yerde de polis dalgıçları tarafından ait bazı notlar ve isminin bulunduğu bir reçete ile arkadaşından ödünç aldığı belirlenen bir makas bulundu. Gülistan’ın bulunması için yapılan aramalar nöbetleşe gece gündüz devam ediyor. Tunceli Valisi, Tunceli Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı da vatandaşların da desteğiyle yürütülen aramalara nezaret ediyor.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap